ENTRENAMENT EN REGULACIÓ EMOCIONAL BASAT EN MINDFULNESS A L’ASSOCIACIÓ TDAH CATALUNYA

ENTRENAMENT EN REGULACIÓ EMOCIONAL BASAT EN MINDFULLNESS A L’ASSOCIACIÓ TDAH CATALUNYA dirigit a pares i mares de fills amb TDAH. Inici 15 de febrer de 2014.

OBJECTIUS GENERALS

Entrenar la ment en la pràctica de la Consciència Plena, introduint elements psicoeducatius que complementen el treball en autoregulació emocional. Es planteja com l´aprenentatge d´un nou funcionament mental que genera canvis positius en la salut emocional i en la relació amb els altres.

L´entrenament dona les pautes i eines necessàries als assistents pel desenvolupament de la pràctica diària i autònoma un cop finalitzat.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Les sessions d´entrenament estan estructurades per treballar objectius específics com ara l’escolta activa, estratègies d´afrontament en diverses situacions, eines per la presa de decisions, consciència emocional, mecanismes de projecció, elements de l´atenció, la connexió amb el cos i la pràctica psicofísica entre d´altres.

Cada sessió dóna les pautes necessàries pel treball setmanal individual a casa que introduirà al mateix temps la següent sessió.

En totes les sessions es desenvolupa la pràctica de diferents exercicis de meditació formal i informal amb l’objectiu d’incorporar-les i ampliar-les a les activitats diàries.

Els elements pràctics i teòrics donen pas a la reflexió i la posada en comú en grup.

FUNCIONAMENT

El programa d´entrenament es realitza en grups reduïts i està estructurat en 6 setmanes  amb una sessió setmanal de 2:30h.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s