10 octubre Programa d´Entrenament en Regulació Emocional a LA GENIAL

El 10 d´octubre comencem el Programa d´Entrenament en Regulació Emocional basat en Mindfullness a l´espai de La Genial a Badalona c/ Guifré, 222.

PROGRAMA D´ENTRENAMENT

OBJECTIUS GENERALS

Entrenar la ment en la pràctica de la Consciència Plena, introduint elements psicoeducatius que complementen el treball en autoregulació emocional. Es planteja com l´aprenentatge d´un nou funcionament mental que genera canvis positius en la salut emocional i en la relació amb els altres.

L´entrenament dona les pautes i eines necessaries als assistents pel desenvolupament de la pràctica diària i autònoma un cop finalitzat.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Les sessions d´entrenament estan estructurades per treballar objectius especifics com ara la comunicació amb els altres, estratègies d´afrontament en diverses situacions, eines per la presa de decisions, consciència emocional, mecanismes de projecció, elements de l´atenció, la conexió amb el cos i la pràctica psicofísica entre d´altres.

Cada sessió dóna les pautes necessàries pel treball setmanal a casa que introduirà al mateix temps la següent sessió.

L´aplicació és sempre pràctica amb elements teòrics que la complementen i donen pas a la reflexió i al treball en grup.

DIRIGIT

A aquelles persones que  vulguin millorar la seva salut emocional i física, que desitgin aprendre a autoregular-se per respondre més adequadament als reptes diaris i que busquin promoure canvis positius en un mateix i en la relació amb els altres. Especialment recomanat per a situacions d´estrés, angoixa, dolor crònic, trastorns del son, impulsivitat i en general percepció de desequilibri emocional i físic.

FUNCIONAMENT

El programa d´entrenament es realitza en grups reduits i està estructurat en 6 setmanes     amb una sessió setmanal de 2:30h.

PREU

195€ amb material inclòs. Quadern i grabacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s